Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen genieten in een sfeervolle groene omgeving.

De kleine lettertjes

 Algemene voorwaarden

Niets van Lekker knus Noorden en de Hapjesmand mag van deze website worden gekopieerd of wat er door ons is geplaatst aan tekst en foto's op internet, zonder toestemming van ons.

Voor overnachtingen gelden de volgende voorwaarden:
Reservering is pas definitief na een bericht van onze kant.Bij ( extreme) schade of moedwillig slopen of meenemen van onze eigendommen wordt aangifte gedaan bij de politie.In alle andere gevallen van schade ( niet bij servies breuk of kleine ongelukjes) gaan we in overleg hoe we het kunnen oplossen wat betreft de verzekering.


 * Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten.

High tea en proeverij planken gaan altijd op afspraak minimaal 48 uur voor aanvang en verloopt volgens de richtlijnen van het RIVM ivm Corona. Wij behouden zelf het recht om de regels extra aan te scherpen omdat u zich op privé terrein bevindt waar gewoond wordt. Dit om de gezondheid van bezoekers en gezin te waarborgen.

U wordt dringend verzocht de B&B/ theetuin niet te bezoeken met verkoudheid-griepachtige klachten en of verhoging en koorts!

Reserveringen voor high tea dienen na afloop contactloos betaald te worden via pin of betaalverzoek.

Reserveringen voor groepen vanaf 10 personen kunnen tot uiterlijk een week van te voren worden geannuleerd of worden verschoven. Bij latere annulering brengen we in ieder geval de helft van het totaalbedrag in rekening i.v.m. de gemaakte kosten. Tot uiterlijk 3 dagen van te voren kunnen er wijzigingen in arrangement of aantal personen worden gedaan, dit inverband met de grote voorbereiding.

Bij afmeldingen binnen 24 uur zonder geldige reden brengen we het volledige bedrag in rekening, bij ziekte of andere onvoorziene zaken, kunt u altijd met ons overleggen en komen we tot een oplossing.

Wij hebben het recht om eventuele (grote) ontstane schade in rekening te brengen bij de klant. Denk hierbij aan diverse servies breuken of bewust achterhouden van spullen van Lekker knus Noorden. Als er een enkel item is gesneuveld maken we daar geen enkel punt van.

We besteden veel aandacht aan de verzorging en versheid van onze producten, mocht er iets niet naar wens zijn, dan worden we graag op de hoogte gebracht en proberen dat samen met u op te lossen.

Lekker knus Noorden is niet aansprakelijk voor letsel of schade door verkeerd en onvoorzichtig gebruik van de door ons geleverde producten en materialen. 
 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen