B&B Lekker knus Noorden

 

Onze kamers

De B&B is een vrijstaand gebouw met aangrenzend een gezellige tuin. Elke kamer beschikt over privé sanitair, een twee persoonsbed met topmatras. Let op: Kamer " Fluitekruid" heeft een slaapvide die te bereiken is dmv. een vaste trap. In kamer "Libelle" is alles gelijkvloers. *De kamers zijn geschikt vanaf 1p ( € 67,50 incl. ontbijt) Tweede persoon is € 20,00 extra. Libelle (max. 2p of 2x 1p) Fluitekruid ( max 2p groot bed) en 1 p extra op slaapbank beneden op aanvraag.

Het ontbijt wordt 's morgens kakelvers bezorgd bij de deur van uw kamer, bent u met twee gezelschappen dan ontbijt u met elkaar in onze B&B keuken. Bij mooi weer is ontbijten in de tuin natuurlijk ook mogelijk. Het ontbijt is royaal maar heeft u behoefte aan extra om een lunch te maken, dan vragen we € 5,00 pp voor 3 broodjes en extra beleg, op basis van zelf beleggen. Graag even melden bij uw reservering zodat er voldoende in huis is. Uw thermoskan met koffie laten vullen voor onderweg ( 0,5 l) is ook €5,00. *Onze koffie komt van een ambachtelijke koffiebranderij " "OVErHOOP" met winkel in het hart van Woerden.

Koken is in de B&B niet mogelijk maar voor € 10,00 pp koken we graag een maaltijd (plateservice) * voor of nagerecht is € 5,00 pp extra en drankjes kunt u in overleg door ons laten verzorgen ( graag bij het boeken melden want dit hebben we beiden niet op voorraad) of u kunt dit zelf bij de supermarkt halen.

*Langere tijd de B&B huren ( zonder ontbijt) is mogelijk in overleg. We passen dan uiteraard de prijs aan.* Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, Bij niet komen opdagen : 100% overnachtingskosten. Bij het reserveren van onze B&B kamers gaat u akkoord met onze voorwaarden. De reservering is pas definitief na een automatische online bevestiging.

 

Voor meer informatie over wat wij bieden in onze B&B kamers kijkt u bij : Informatie B&B Lekker knus

* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's; 

 

E-mailen
Bellen