Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen Genieten

Appartement "Libelle"(voor prijzen en aanvragen, klik op button onder de foto's)

Bed & breakfast appartement "Libelle" is vrijstaand en grenst aan onze theetuin "Lekker knus". Het appartement beschikt over privé sanitair, een twee persoonsbed met topmatras, een tafel met bankje en twee stoelen om aan te werken, spelletje te doen of om een hapje te eten. Waterkoker,servies, bestek, gratis koffie en thee aanwezig ! Overnachting is inclusief opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een overheerlijk ontbijt wat we op een blad of in een mand bezorgen tot aan de deur op een afgesproken tijdstip. Bij mooi weer is ontbijten in de tuin natuurlijk ook mogelijk. 

Zelf koken is niet mogelijk maar een diner bijboeken wel, we koken graag!  Een twee gangen diner € 15,00 pp en drie gangen diner  € 17,50 pp beide incl. drankje van het huis. Zomers kan het ook aanschuiven zijn bij de BBQ, pizza uit de houtoven of een maaltijd uit de grote pan op een vuurtje in de tuin. Maar u bent tot niets verplicht.
We kunnen ook een reservering maken bij de twee restaurants in het dorp op 100m afstand: de Klinker of 't Leeuwtje , of bestel iets via de bestellijsten.

Langere tijd de B&B huren( met of zonder ontbijt) is mogelijk in overleg. We passen dan uiteraard de prijs aan.

De reservering is pas definitief na een bericht via de kortverblijf site.

* In deze onzekere tijd doen we niet zo moeilijk wat betreft annuleren maar normaal gesproken geldt: Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Prijs en beschikbaarheid "Libelle"

* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's;

Kortverblijf

Wandelnet

Wandelen en overnachten

BNB direct  

bed-en-breakfast.nl 

Ontdek Nieuwkoop


E-mailen
Bellen