Theetuin en B&B Lekker knus

Gemoedelijk-Huiselijk-Genieten

B&B Lekker knus Noorden

Ons B&B appartementen gebouw is vrijstaand en grenst aan onze theetuin "Lekker knus". De twee ruimtes beschikken over privé sanitair, een twee persoonsbed met topmatras, voor kamer "Fluitekruid" dmv. een trap op de boven verdieping. In kamer "Libelle" is alles gelijkvloers. Het volgende is in de kamers te vinden: een tafel met bankje en twee stoelen om aan te werken, spelletje te doen of om een hapje te eten. Een waterkoker, koelkastje (voor eigen spullen), servies, bestek, enkele gratis koffiecups ( *Tassimo koffiemachine) en diverse soorten thee. Een t.v. met Netflix is ook aanwezig ! Overnachting is inclusief opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een overheerlijk ontbijt wat we op een blad of in een mand bezorgen tot aan de deur op een afgesproken tijdstip. Bij mooi weer is ontbijten in de tuin natuurlijk ook mogelijk. 

Een heerlijk twee of driegangen diner bijboeken

Zelf koken is niet mogelijk maar een diner bijboeken wel, we koken graag en helemaal vers! Soms met producten uit eigen tuin en altijd vooraf in overleg. Een twee gangen diner is € 15,00 pp en drie gangen diner  € 17,50 pp beide incl. 1 gratis drankje van het huis. Zomers kan je soms aanschuiven bij de BBQ, pizza uit de houtoven of een maaltijd uit de grote pan op een vuurtje in de tuin. Dat is gelijk lekker onthaasten na een lange wandeling of fietstocht. Tegen betaling zetten we wat favoriete drankjes voor u in het koelkastje (meld dit dan bij uw reservering) * luxe tassimo koffiespecialiteiten tegen betaling verkrijgbaar!

U kunt ook een reservering maken bij de twee restaurants in het dorp op 100m afstand: de Klinker of 't Leeuwtje , of bestel iets via de bestellijsten.

*Langere tijd de B&B huren( met of zonder ontbijt) is mogelijk in overleg. We passen dan uiteraard de prijs aan.

Laat uw eigen fiets maar thuis

 

...want we beschikken over twee mooie stoere fietsen die we indien gewenst verhuren bij de b&b. Ze zijn zijn per dag te huur voor €12,50 per fiets. Bij twee dagen of meer zijn de kosten per dag €10,- per fiets. Lekker makkelijk geregeld toch? Huurprijs voor een week in overleg!De reservering is pas definitief na een automatische online bevestiging.

* Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. 

Bij reservering gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. (Privacy/voorwaarden)


* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's; 

Kortverblijf

Bed & Breakfast Nederland

Wandelnet

Wandelen en overnachten

BNB direct  

Ontdek Nieuwkoop


E-mailen
Bellen