Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen Genieten

Appartement "Libelle"  ( voor prijzen en aanvragen, klik op button onder de foto's)

Bed & breakfast appartement "Libelle" is vrijstaand en grenst aan onze theetuin "Lekker knus". Het appartement beschikt over privé sanitair, een twee persoonsbed met topmatras, een tafel met bankje en twee stoelen om aan te werken, spelletje te doen of om een hapje te eten. Waterkoker,servies, bestek, gratis koffie en thee aanwezig ! Overnachting is inclusief opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een overheerlijk ontbijt wat we op een blad of in een mand bezorgen tot aan de deur op een afgesproken tijdstip. Bij mooi weer is ontbijten in de tuin natuurlijk ook mogelijk. 

* Appartement huren (1 of 2p) voor midweek (4 nachten zonder ontbijt) is €200,00 voor een week (7 nachten zonder ontbijt) is €350,00. Zelf koken is niet mogelijk maar een avond maaltijd reserveren bij ons wel, we koken graag ! Voor deze aanvragen kunt u ons mailen of ap-sms bericht sturen!

 Twee gangen diner met drankje € 12,50 pp en drie gangen diner met drankje € 15,00 pp, we vragen naar uw wensen.
We kunnen ook een reservering maken bij de twee restaurants in het dorp op 100m afstand: de Klinker of "t Leeuwtje , of bestel iets via de bestellijsten.

De reservering is pas definitief na een bericht via de kortverblijf site.* Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden.

* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's;

kortverblijf.nl

Wandelen en overnachten

Nederland-vakantie.nu

BNB direct  

bed-en-breakfast.nl 

Ontdek Nieuwkoop


E-mailen
Bellen