B&B Lekker knus Noorden

 


De B&B is een vrijstaand gebouw met aangrenzend een gezellige tuin. De twee ruimtes beschikken over privé sanitair, een twee persoonsbed met topmatras. Kamer Fluitekruid heeft een slaapvide die te bereiken is dmv. een vaste trap. In kamer "Libelle" is alles gelijkvloers. Het ontbijt wordt 's morgens kakelvers bezorgd tot aan de deur maar bij mooi weer is ontbijten in de tuin natuurlijk ook mogelijk.

Het ontbijt is royaal maar heeft u behoefte aan extra om een lunch te maken, dan vragen we € 5,00 pp voor 3 broodjes en extra beleg, op basis van zelf beleggen. Graag even melden bij uw reservering zodat er voldoende in huis is. Uw thermoskan met koffie laten vullen ( 0,5 l) is ook €5,00. 

Een heerlijk tweegangen diner bijboeken kan ook!

Zelf koken is bij ons niet mogelijk maar een diner bijboeken wel, we koken graag en soms met producten uit eigen tuin/kas en altijd vooraf in overleg. Een twee gangen diner is € 17,50 pp incl. een gratis drankje van het huis. Alleen een eenvoudige avondmaaltijd is €10,00 pp met een drankje. Zomers kan het pizza uit de houtoven, de BBQ of een maaltijd uit de grote pan op een vuurtje zijn, lekker in de tuin. Dat is gelijk lekker onthaasten na een lange wandeling of fietstocht. Tegen betaling zetten we wat favoriete drankjes voor u in het koelkastje (meld dit dan bij uw reservering) 

U kunt ook een reservering maken bij de twee restaurants in het dorp op 100m afstand: de Klinker of 't Leeuwtje ,  de Watergeus   of in Nieuwkoop Pannekoekenrestaurant de Suikerhoeve of bestel iets via de bestellijsten. 

*Langere tijd de B&B huren( met of zonder ontbijt) is mogelijk in overleg. We passen dan uiteraard de prijs aan.

Voor huur van (elektrische) fietsen kunt u terecht bij Kampeerhoeve Koole op 300 m afstand van de b&b.

Voor meer informatie over onze B&B kamers kijkt u bij Libelle  of Fluitekruid

De reservering is pas definitief na een automatische online bevestiging.

* Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. 

Bij reservering gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. (Privacy/voorwaarden)


* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's; 

E-mailen
Bellen