Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen genieten in een sfeervolle groene omgeving.

Appartement "Libelle" ( voor prijzen en aanvragen, klik op button onder de foto's)


T/m 13 augustus geldig : arrangement van 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt en 1x 2 gangen diner voor 2 p €165,- boeken via de button, bij bijzonderheden vermeld u arrangement.

Bed & breakfast appartement "Libelle" grenst aan onze theetuin "Lekker knus". De kamer beschikt over privé sanitair, een twee persoons bed, een tafel met bankje en twee stoelen om aan te werken, spelletje te doen of om een hapje te eten. (servies en bestek aanwezig) Er is t.v. en wifi aanwezig.

Overnachting is inclusief ontbijt en dit bezorgen we op een blad op een afgesproken tijdstip bij de deur van het appartement.

Zelf koken is niet mogelijk maar een avond maaltijd reserveren bij ons wel! We koken graag!

 2 gangen diner met drankje € 12,50 pp en 3 gangen diner met drankje € 15,00 pp, we vragen naar uw wensen.
*( Ook kunnen we voor u een reservering maken bij de twee restaurants in het dorp op 100m afstand: de Klinker of "t Leeuwtje ) ivm Corona niet mogelijk om te reserveren. Maar u kunt zelf wel bestellen via diverse maaltijd bestellijsten.

De reservering is pas definitief na een bericht via de kortverblijf site.* Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden.

* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's;

kortverblijf.nl

Wandelen en overnachten

BNB direct  

bed-en-breakfast.nl 

Ontdek Nieuwkoop


UA-48181510-1
E-mailen
Bellen