Theetuin en B&B Lekker knus

Gemoedelijk-Huiselijk-Genieten

Appartement Fluitekruid


Deze kamer is gedeeltelijk klaar ( in juli 21 afronding) dit appartement is nu alleen beneden toegankelijk, alles is aanwezig dus er kan prima gelogeerd worden. Beneden is privé sanitaire en een lounge gedeelte met bank die uitgeklapt kan worden als klein twee persoons bed van 140x200. Prijs voor overnachten op alleen de begane grond is € 65,00 incl. ontbijt voor 2 p (stuur ons voor deze aanvraag alleen een mail of apje)

De ruimte is van alle gemakken voorzien als een groot twee persoonsbed met matras topper op de vide die door een vaste trap wordt bereikt, mini koelkastje, uitklaptafel met twee stoelen, t.v. met Netflix, wat gezelschapsspellen, servies, bestek, waterkoker, gratis koffie en thee en "lekker knus" ingericht. Ook deze kamer heeft zicht op de theetuin. De bovenverdieping is bedoeld als slaapzoldertje, houd er rekening mee dat deze iets lager is dan normaal en dat rechtop staan niet helemaal mogelijk is. Het is mogelijk om op de luxe slaapbank beneden te slapen, ook om zo twee ( extra) aparte slaapplaatsen te maken. Overnachting incl. ontbijt is € 85,00 voor 2 p/ 1p € 65,00 incl ontbijt

* Fietsverhuur en bijboeken van diner is bij ons mogelijk!

De reservering is pas definitief na een bericht via de kortverblijf site.

Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Prijs en beschikbaarheid "Fluitekruid"


E-mailen
Bellen