B&B Lekker knus Noorden

Gemoedelijk-Huiselijk-Genieten

Welkom bij B&B Lekker knus Noorden

In het mooie kleine dorpje "Noorden" ligt B&B Lekker knus, met rustige achtertuin, verscholen tussen de natuurgebieden van de Nieuwkoopse plassen en de Groene jonker. 

Onze B&B met twee appartementen in bijgebouw ligt midden in het Groene Hart met op ongeveer 25 à 30 km afstand alle grote steden van de randstad. Het is een goede uitvalsbasis voor een dagje uit en geniet je van alle rust in een landelijke en groene maar vooral waterrijke omgeving met op loopafstand diverse restaurantjes, boot/kanoverhuur, dorpswinkels en supermarkt.

Wij zijn een "Wandelaars welkom" logeeradres van wandelnet waar u kunt rekenen op de volgende service: logies met ontbijt en diner op aanvraag, er liggen wandelroutes of -kaarten voor u klaar en er is een EHBO-set aanwezig! En vieze schoenen zijn geen enkel probleem. 

Onze b&b ligt korte afstand van LAW Marskramerpad.

De tuin is toegankelijk voor onze b&b gasten en af en toe opengesteld voor wandelaars en fietsers in de zomermaanden. Onze kat Reuzel houd erg van gezelligheid en gaat vaak in de buurt op een plekje in de tuin liggen, ook hebben we wat kippen die soms rondscharrelen en daarom moeten honden aangelijnd bij uw tafel blijven.

De B&B en onze tuin is geheel rookvrij!

Bootje huren? Wij adviseren Sloepverhuur Nieuwkoop.

Voor de recreatie agenda: Agenda Ontdek Nieuwkoop en Tips voor uitstapjes in de omgeving: kijk hier! 

 


E-mailen
Bellen