Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen Genieten

Welkom bij B&B en theetuin Lekker knus Noorden

"Lekker knus" ligt verscholen in het hart van het mooie plaatsje "Noorden", nabij de Nieuwkoopse plassen, in de prachtige omgeving van het "Groene hart"! We liggen midden in een mooi natuurgebied omringd door vele fiets en wandelpaden, waaronder het  LAW "Marskramerpad".

Bootje huren? Wij adviseren Sloepverhuur Nieuwkoop. 

Vooral voor wandelaars van het Marskramerpad zijn we een mooie uitvalsbasis om te overnachten na een lange wandeling. Onze b&b appartementen bevinden zich in een bijgebouw met zicht op de theetuin en zijn voorzien van een tweepersoons bed en eigen sanitaire voorzieningen. Medio mei/juni openen we ons tweede appartement.

Als de maatregelen het toelaten is het heerlijk om in de theetuin tot rust te komen met een heerlijk kopje koffie of thee en huisgemaakte taartjes. Ook voor een eenvoudige lunch kunt u bij ons terecht. Onze kat Reuzel houd erg van gezelligheid en gaat vaak in de buurt op een plekje in de tuin liggen, ook hebben we wat kippen (en haan die zich af en toe laat horen) en daarom moeten honden aangelijnd bij uw tafel blijven. De theetuin is geheel rookvrij!

Tips voor uitstapjes in de omgeving: kijk hier

 *Wij zijn een "Wandelaars welkom" adres van wandelnet waar u kunt rekenen op de volgende service: openingstijden op aanvraag (IVM corona) voor een rustmoment of bed & breakfast ( ook half pension mogelijk) er liggen wandelroutes of -kaarten voor u klaar en er is een EHBO-set aanwezig! En vieze schoenen zijn geen enkel probleem.E-mailen
Bellen