B&B Lekker knus Noorden

Gemoedelijk-Huiselijk-Genieten

Appartement Libelle

Appartement Libelle is van alle gemakken voorzien zoals een comfortabel twee persoonsbed met matrastopper. Er staat een tafel met twee stoelen en een bankje met wat gezelschapsspellen, servies, bestek, waterkoker, mini koelkastje ( voor uw eigen spullen), een Tassimo* koffiemachine met wat gratis cups en gratis diverse soorten thee. In dit "knusse appartement bevindt zich alles op de begane grond. De kamer heeft zicht op de fleurige theetuin. Met een extra bijzetbed is het mogelijk om een extra persoon te laten overnachten of apart te slapen. De kamerprijs is vanaf € 75,00 incl. ontbijt voor 2 personen, voor 1 persoon is de prijs vanaf € 60,00 inclusief ontbijt. Voor duo's die apart willen slapen kunnen we een los bed in de kamer bijzetten. Vanaf 3 nachten hanteren we een kortingprijs, maximaal 3 personen in deze ruimte.

*Fietsverhuur en bijboeken diner is bij ons mogelijk! Tegen betaling kunnen we ook vast u favoriete drankjes in de koelkast zetten. *Tassimo cups voor luxe koffiespecialiteiten zijn bij ons verkrijgbaar.


Prijs en beschikbaarheid "Libelle"

De reservering is pas definitief na een online reserveringsbevestiging.

Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met deze voorwaarden.

E-mailen
Bellen