B&B Lekker knus Noorden

 

Welkom bij B&B Lekker knus NoordenIn het dorpje "Noorden" ligt B&B Lekker knus, verscholen tussen de natuurgebieden de Groene Jonker en de Nieuwkoopse plassen.

B&B Lekker knus heeft twee appartementen in een bijgebouw en ligt midden in het Groene Hart vlakbij de grens waar zuid-Holland, noord-Holland  en Utrecht samenkomen. Noorden is een goede uitvalsbasis voor een dagje uit met op 25/30 km afstand alle grote steden van de Randstad. Het is hier heerlijk genieten van een waterrijke omgeving met op loopafstand diverse restaurantjes, de Klinker , t Leeuwtje en de Watergeus.

Onze kat Reuzel houd erg van gezelligheid en gaat vaak in de buurt op een plekje in de tuin liggen, ook hebben we wat kippen die soms rondscharrelen verder is onze tuin en B&B huisdiervrij. Honden zijn dus helaas niet toegestaan in de B&B. 

Onze gehele b&b en achtertuin zijn rookvrij !


Inchecken vanaf 15.00u.

uitchecken voor 11.00u.


Onze B&B ligt korte afstand van LAW 3 het Marskramerpad (etappe 16 en 17) maar ook in de buurt van de oude Hollandse waterlinie wat een aanrader is om te fietsen of te wandelen. (elektrische) fiets huren: Kampeerhoeve Koole

                                      

Tocht over de plas: Wij adviseren Sloepverhuur Nieuwkoop en Sportvisserij Groenendijk.                *Uitgaanstips/recreatie agenda : Ontdek Nieuwkoop   

* In de wintermaanden bij goed vriesweer kunt u op 50 meter afstand zo het natuurijs opstappen voor een prachtige tocht over de Nieuwkoopse plassen. Iets sneller lukt dit vaak al bij natuurgebied de Groene Jonker op ongeveer 1km afstand. 

E-mailen
Bellen