B&B Lekker knus Noorden

 

Appartement Fluitekruid

De ruimte is van alle gemakken voorzien, met op de vide een lekker groot twee persoonsbed met matras topper (180x200). Deze vide wordt via een vaste trap bereikt. Op de begane grond staat een bank die tot een extra slaapplaats kan worden uitgeklapt,een mini koelkastje voor eigen spullen, uitklaptafel met twee stoelen, t.v. met Netflix, wat gezelschapsspellen, servies, bestek, waterkoker, een Tassimo* koffiemachine met wat gratis cups en diverse soorten thee (gratis) . Ook deze kamer heeft zicht op de theetuin. Houd er rekening mee dat de slaapruimte iets verlaagd is. Overnachting incl. ontbijt is vanaf € 80,00 voor 2 p voor het gehele appartement en 1 persoon is vanaf € 60,00. Korting vanaf 4 nachten. Max. 3 personen in deze ruimte.

* Fietsverhuur en bijboeken van diner is bij ons mogelijk! Tegen betaling kunnen we vast uw koelkastje vullen met uw favoriete drankjes.*Tassimo cups voor luxe koffiespecialiteiten zijn bij ons verkrijgbaar.

De reservering is pas definitief na een online reserveringsbevestiging.

Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met deze voorwaarden.


E-mailen
Bellen