Theetuin Lekker knus

Ongedwongen genieten in een sfeervolle groene omgeving.

Over Theetuin "Lekker knus"

Theetuin Lekker knus ligt in het hart van het mooie plaatsje "Noorden", dicht in de buurt van de Nieuwkoopse plassen, in de prachtige omgeving van het "Groene hart" en dicht bij het lange afstand wandelpad "het marskramerpad" en de vele mooie fietspaden door de dorpen in de omgeving.

"Bij Lekker knus" is  het lekker en ongedwongen, in een groene omgeving genieten van heerlijke koffie en diverse soorten thee. Even lekker uitrusten en onthaasten in de theetuin tussen de fruitbomen, bloemen, vlinders, onze eigen kippetjes. Onze kat Reuzel zoekt ook vaak de gezelligheid op en gaat dichtbij de gasten op een warm plekje in de tuin liggen.

De lekkernijen worden in eigen keuken gemaakt en we gebruiken vaak biologische producten en kopen voornamelijk producten bij de plaatselijke ondernemers omdat wij het belangrijk vinden dat "de dorpse sfeer " gewaarborgd blijft.

Het is nu ook mogelijk om te overnachten bij "Lekker knus", kijk hiervoor verder op onze website bij :  Appartement Libelle

Honden zijn toegestaan in de theetuin als ze zijn aangelijnd en bij uw tafeltje blijven. Alleen hulphonden mogen mee in het theehuis.

DE THEETUIN IS ROOKVRIJ ! In overleg wijzen we u een rookplaats.   


 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

UA-48181510-1
E-mailen
Bellen