Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen genieten in een sfeervolle groene omgeving.

Impressum

 Algemene voorwaarden

Niets van Lekker knus Noorden en de Hapjesmand mag van deze website worden gekopieerd of wat er door ons is geplaatst aan tekst en foto's op internet, zonder toestemming van ons.

Voor overnachtingen gelden de volgende voorwaarden:
Reservering is pas definitief na een bericht van onze kant.Bij ( extreme) schade of moedwillig slopen of meenemen van onze eigendommen wordt aangifte gedaan bij de politie.In alle andere gevallen van schade ( niet bij servies breuk of kleine ongelukjes) gaan we in overleg hoe we het kunnen oplossen wat betreft de verzekering.
 * Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten.
Voor High-tea opdrachten gelden de volgende voorwaarden:

Reserveringen voor high tea dienen na afloop betaald te worden of vooruit via overmaking.

Alle bestellingen voor een high tea thuis dienen bij het ophalen te zijn betaald, tenzij anders afgesproken met "lekker knus Noorden".

Betaling kan contant, met pin bij Lekker knus of worden overgemaakt via de bank.

Bestellingen voor groepen vanaf 10 personen kunnen tot uiterlijk een week van te voren worden geannuleerd of worden verschoven. Bij latere annulering brengen we in ieder geval de helft van het totaalbedrag in rekening i.v.m. de gemaakte kosten. Tot uiterlijk 3 dagen van te voren kunnen er wijzigingen in arrangement of aantal personen worden gedaan, dit inverband met de grote voorbereiding.

Bij afmeldingen binnen 24 uur zonder geldige reden brengen we het volledige bedrag in rekening, bij ziekte of andere onvoorziene zaken, kunt u altijd met ons overleggen en komen we tot een oplossing.

Bestellingen voor een high tea thuis worden niet door ons bezorgd, maar dienen te worden afgehaald bij Lekker knus Noorden. Indien anders besproken met Lekker knus.

Bij groepen vanaf 4 personen kunt u gebruik maken van serviesgoed / bestek/ etageres wat tegen een kleine vergoeding per persoon kan worden gehuurd. Dit moet weer servetschoon in de megeleverde mand/bak retour gebracht worden aan ons adres. Servieshuur is alleen op verzoek en zit dus niet standaard bij de levering van de high tea.

Wij hebben het recht om eventuele (grote) ontstane schade in rekening te brengen bij de klant. Denk hierbij aan diverse servies breuken of bewust achterhouden van spullen van Lekker knus Noorden. Als er een enkel item is gesneuveld maken we daar geen enkel punt van.

Verder horen de spullen in bruikleen correct terug te komen in ons bezit. 

Wij kunnen helaas niet "achtergebleven spullen" van de klant terug brengen, in overleg houden we het achter en kunt u het wel komen ophalen! 

We besteden veel aandacht aan de verzorging en versheid van onze producten, mocht er iets niet naar wens zijn, dan worden we graag op de hoogte gebracht en proberen dat samen met u op te lossen.

Lekker knus Noorden is niet aansprakelijk voor letsel of schade door verkeerd en onvoorzichtig gebruik van de door ons geleverde producten en materialen. 
 


 


 


 


 

UA-48181510-1
E-mailen
Bellen