Theetuin Lekker knus

Ongedwongen genieten in een sfeervolle groene omgeving.

Welkom op de website van Lekker knus Noorden 

Theetuin Lekker knus ligt verscholen in het hart van het mooie plaatsje "Noorden", dicht in de buurt van de Nieuwkoopse plassen, in de prachtige omgeving van het "Groene hart".


U kunt nog enkele openingsdagen bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie/ thee met huisgemaakte taart of een eenvoudige lunch. De high tea gaat altijd op afspraak. Zaterdag 21 september is de tuin gesloten voor voorbijgangers ivm een besloten high tea. 22 september zijn wij gesloten tot 15 oktober, daarna gaan wij het winterseizoen in.

Buiten het seizoen kunt u in het theehuisje terecht voor een workshop, high tea, of taarten om af te halen, wij bezorgen helaas niet. Wilt u ons op de voet volgen...? Wordt dan lid van onze facebookpagina, daar staan de eerste nieuwtjes. 

Graag tot ziens bij "Lekker knus Noorden"

 

Wij zijn een "Wandelaars welkom" adres, waar u kunt rekenen op extra service:Vriendelijke openingstijden (logies mogelijk) er liggen wandelroutes of -kaarten voor u klaar en er is een EHBO-set aanwezig. Maar bovenal kijkt een Wandelaars Welkom-bedrijf niet raar op van vieze wandelschoenen! Wilt u buiten de openingstijden bij ons terecht voor een rustplek of overnachting, graag even contact dan proberen we daar rekening mee te houden.

 

 

 

 

UA-48181510-1
E-mail