Theetuin en B&B Lekker knus

Ongedwongen genieten in een sfeervolle groene omgeving.

Appartement "Libelle"

Bed & breakfast appartement "Libelle" bevindt zich grenzend aan onze Theetuin "Lekker knus". De knusse ruimte beschikt over een eigen toilet, douche en wastafel met vloerverwarming, hang/leg kast en een heerlijk bed met top matras. Er staat een tafel met bankje en twee stoelen en er is t.v. met Netflix aanwezig zoals ook een waterkoker en wat servies. Ontbijt bezorgen we op een afgesproken tijdstip bij uw appartement. Een avondmaal reserveren is mogelijk, zelf koken kan niet in het appartement.  In overleg ook zonder ontbijt mogelijk!

Boeken van de kamer kan via de button of onderstaande reserveringsaanvraag formulier. *Lees a.u.b. ook onze annulering regeling onderaan de pagina en impressum. 

Wilt u een overnachting reserveren....klik dan hieronder! Of reserveer kamer Libelle via het contactformulier. Reservering is pas definitief na een bericht van onze kant. * Kosteloos annuleren kan tot 48 u voor inchecken, daarna berekenen we 50% van de overnachtingskosten, na 24 uur 100% overnachtingskosten. Bij reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden.

* Onze B&B is te vinden op de volgende pagina's;

kortverblijf.nl

bed-en-breakfast.nl 

airbnb

UA-48181510-1
E-mailen
Bellen